SOUTĚŽ o knihu - Mnich který prodal své ferrari - www.Chrudimka.cz

SOUTĚŽ o knihu - Mnich který prodal své ferrari - www.Chrudimka.cz

MNICH KTERÝ PRODAL SVÉ FERRARI patří mezi nejznámější klasická díla s duchovní a psychologickou tematikou. Tato „úchvatná knížka která přináší potěšení i poznání' jak se o ní vyjádřil Paulo Coelho byla přeložena do třiačtyřiceti jazyků a inspiruje miliony čtenářů na celém světě.

Vypráví příběh o slavném a bohatém právníkovi Juliánu Mantlovi jenž se ocitl na pokraji smrti když jednoho dne v přeplněné soudní síni utrpěl infarkt. Jeho fyzický kolaps je provázen krizí duchovní která jej donutí hluboce se zamyslet nad neutěšeným stavem svého života a vydat se hledat odpovědi na nejdůležitější otázky lidského bytí. V naději že nalezne štěstí a splnění svých snů vypravuje se Julián Mantle na putování do nedostupných indických končin obydlených prastarou východní kulturou. Zde se postupně seznamuje se starobylou moudrostí a filozofií která jej naučí objevovat kultivovat a ovládat skrytý potenciál vlastního vědomí těla i ducha. Někdejší slavný advokát který se postupně oprošťuje od svého dosavadního životního stylu prochází hlubokou osobní proměnou.

Příběh Juliána Mantla čtenáře krok za krokem provází na cestě k sebepoznání a ke smysluplnému a vyrovnanému životu.

Chcete-li vyhrát knihu Mnich který prodal své ferrari odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 11.7.2015

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace