Vyhrajte tři nepostradatelné pomocníky od Menalind - www.webozdravi.cz

Vyhrajte tři nepostradatelné pomocníky od Menalind - www.webozdravi.cz

S létem přichází čas opalování a koupání. Bez vody není život a bez dostatku hydratace není krása. Chcete-li si ji zachovat zavlažujte své tělo od hlavy až k patě. V tomto období jistě oceníte tři pomocníky v péči o ruce tělo i vlasy.

Krém na ruce Menalind profesional
Pokud chcete svým unaveným a namáhaným rukám poskytnout optimální hydrataci a péči sáhněte ve své lékárně pro krému Menalind professional. Ten obsahuje látky jako kreatin panthenol a mandlový olej který pokožku na rukou vyživí a navíc podpoří její přirozené obranné mechanismy kterými se brání proti nežádoucím vnějším vlivům. Ruce hebké a jemné na dotek můžete mít i Vy. Stačí jen používat krém Menalind professional a uvidíte co skutečně znamená „mít ruce jako v bavlnce'…

Tělové mléko Menalind professional
Dalším nepostradatelným pomocníkem každé ženy je potom tělové mléko Menalind professional. Toto mléko obsahuje Nutriskin Protection Complex díky kterému o vaši pokožku jemně pečuje hydratuje ji a posiluje její přirozené obranné mechanismy. S tímto mlékem své pokožce poskytnete vše co potřebuje k tomu aby byla zdravá a krásná.

Šampon Menalind proffesional
Máte suchou a citlivou pokožku hlavy? Tak vyzkoušejte dermatologicky testovaný ošetřující šampon Menalind professional který se hodí i k šetrnému mytí řídnoucích vlasů. Šampon je díky neutrálnímu pH velmi šetrný k vlasové pokožce a vhodný i pro alergiky. Obsahuje pantenol který vlasy vyživuje a dodá jim potřebnou sílu. Je k dostání v lékárnách v ekonomickém 500ml balení s dávkovačem.



Správnou odpověď najdete na stránkách www.moliklub.cz.

Tři výherci získají balíček s kosmetikou Menalind professional který obsahuje tělové mléko krém na ruce a šampon na vlasy.

Soutěž probíhá od 7. do 21. června 2015.

 

Datum ukončení soutěže: 21.6.2015

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace