SOUTĚŽ O SILIDYN REJUVENATE - www.webozdravi.cz

SOUTĚŽ O SILIDYN REJUVENATE - www.webozdravi.cz

Křemík je důležitým minerálem pro lidský organismus. Podporuje tvorbu keratinu a kolagenu v těle což jsou buňky důležité pro stavbu nových pojivových tkání. Prospívá kůži svalům krevním cévám kloubům a kostem a hraje důležitou roli při růstu zdravých silných a krásných vlasů a nehtů.


Schopnost lidského těla vstřebávat a uchovávat křemík postupně od 20. roku života slábne. První příznaky nedostatku křemíku se projeví zhoršením kvality vlasů nehtů a kůže. Nehty se stávají křehčími a lámavějšími a vlasy a kůže ztrácejí svoji pružnost a pevnost. Proto je nesmírně důležité množství křemíku v těle neustále doplňovat.

Silidyn Rejuvenate
V tom vám může pomoci Silidyn Rejuvenate který byl speciálně vyvinut pro poskytnutí přírodních látek které podporují vnitřní zdraví i vnější krásu.

Silidyn je zdrojem nezbytného křemíku ve formě která se nejsnadněji vstřebává kyselina orthokřemičitá. Kromě kyseliny orthokřemičité obsahuje další účinné přírodní látky které podporují regeneraci a omlazování organismu.

Látky a vitamíny obsažené v Silidynu poskytují podporu pro:

Udržení pevných kostí
Zdravou kůži vlasy a nehty
Pojivové tkáně
Imunitní systém
Antioxidační efekt
Buněčnou regeneraci

Silidyn Rejuvenate má také pozitivní vliv při prevenci osteoporózy kterou jsou ohroženy především ženy v období před i po menopauze.

I vy můžete pocítit blahodárné efekty Silidynu. Stačí nakapat každé ráno 8-10 kapek Silidynu do sklenice s vodou či džusem a vypít. Již po pár týdnech užívání můžete vidět první efekty v podobě silnějších nehtů lepší kůže a pevnějších vlasů. Prospěch je znatelný ovšem i uvnitř organismu.


Více informací o produktu a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.silidyn.cz.

Tři z vás můžete vyhrát jedno balení Silidynu.

Soutěž probíhá od 17. do 31. května 2015.

Pokud nevyhrajete nemusíte být smutné neboť jsme pro vás všechny připravili speciální akci. Při objednávání výrobku na e-shopu www.ceemed.cz po uvedení hesla webozdravi.cz získáváte automaticky slevu 15% na SILIDYN.

 

Datum ukončení soutěže: 31.5.2015

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace