PŘIDEJTE SE K FANĎULÁKŮM A SOUTĚŽTE S ALBERTEM O ZAJÍMAVÉ CENY - www.mezizenami.cz

PŘIDEJTE SE K FANĎULÁKŮM A SOUTĚŽTE S ALBERTEM O ZAJÍMAVÉ CENY - www.mezizenami.cz

Ve všech 335 prodejnách Albert právě řádí fandící nálada. Tu mají na svědomí Fanďuláci a jejich bojové pokřiky se kterými hlasitě fandí Česku. Malé hrdiny v národních barvách můžete sbírat v právě probíhající sběratelské kampani s názvem „Fandíme Česku'. Zapojte se také do soutěže o velké plyšové Fanďuláky fandící kšandy a poukázky na nákup v prodejnách Albert.

V průběhu kampaně získají zákazníci za každých 200 Kč nákupu a při nákupu partnerských produktů v prodejnách Albert jeden balíček s figurkou Fanďuláka s originálním bojovým pokřikem. Spolu s Fanďuláky tak mohou zákazníci skandovat „Ať se na nás lepí štěstí' „Společně jsme tým snů' nebo „Fandíme všude'. Celá sada obsahuje dvanáct různých Fanďuláků kteří rozhodně nenechají žádného fanouška chladným. Jednotlivé Fanďuláky lze navíc díky samolepícím nožkám připevnit na stůl monitor nebo přímo na čepici. Malé fandící maskoty lze sbírat až do 12. května nebo do vyčerpání zásob na jednotlivých prodejnách.

Kromě Fanďuláků za nákup v prodejnách Albert pořídíte i další předměty které se při fandění budou skvěle hodit. Malým i velkým fanouškům udělají radost fandící kšandy s nastavitelnou délkou a ukazatelem skóre za 69 Kč. V nabídce je také velký plyšový Fanďulák za 149 Kč.

Kromě sbírání Fanďuláků a skandování zkuste štěstí také v soutěži.

Pět z vás kteří správně odpoví na následující soutěžní otázku vyhraje velkého plyšového Fanďuláka fandící kšandy a poukázku v hodnotě 100 Kč na nákup v prodejnách Albert.

Nápovědu najdete na webových stránkách www.albert.cz.

Soutěž probíhá od 6. do 12. května 2015.

 

Datum ukončení soutěže: 12.5.2015

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace