Májová soutěž s Reptisk.cz o fotoobraz zdarma - www.reptisk.cz

Májová soutěž s Reptisk.cz o fotoobraz zdarma - www.reptisk.cz

Jaro je už v plném proudu cítíte to? Probuďte své stěny tak jak je probuzená příroda - třeba pestrým fotoobrazem z fotografie dle vaší libosti. Ve velké májové soutěži s Reptisk.cz nyní máte navíc šanci získat jej zcela zdarma.

Jak se zúčastnit?

Zcela jednoduše. Prostřednictvím jednoduché fotoaplikace si vytvořte fotoobraz ve formátu PREMIUM z vaší fotografie která se vál líbí a kterou si dokážete představit doma na stěně. Vyplňte pár nezbytných údajů jako jméno a e-mail a jedním kliknutím jej přihlašte do soutěže.

Kdo vyhrává?

Vítězný obraz bude vybrán prostřednictvím uživatelského hlasování.Od 4.5.2015 bude možno přihlásit svůj fotoobraz do soutěže hlasování bude jednorázově spuštěno 14.5.2015. Hlasovat pro každý fotoobraz lze opakovaně nejvýše však 1× za 12 hodin z jedné IP adresy. Hlasování bude ukončeno 31.5.2015 soutěžící s nejvyšším počtem uživatelských hlasů získá fotoobraz PREMIUM 100×37 cm z vlastní fotografie zdarma. Přečtěte si také naše soutěžní podmínky.

Kromě vítěze se dočkají odměny také všichni soutěžící kterým se povede dosáhnout milníku 250 hlasů. Na svůj fotoobraz získají příjemnou slevu 150 Kč.

 

Datum ukončení soutěže: 31.5.2015

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace