VYHRAJTE BALÍČEK PRODUKTŮ NA HUBNUTÍ OD NUTRENDU - www.mezizenami.cz

VYHRAJTE BALÍČEK PRODUKTŮ NA HUBNUTÍ OD NUTRENDU - www.mezizenami.cz

Rozhodli jste se zhubnout nějaké to kilo udržet si linii či vyrýsovat postavu?

Vyhněte se „osvědčeným' dietám bude to chtít začít cvičit a pravidelně jíst. Je potřeba se také vyvarovat chybám které vám brání zhubnout. Mezi tyto chyby se například řadí nedostatek pohybu nevyvážený energetický příjem nepravidelná nekvalitní a živinově nevyvážená strava stres a nedostatek odpočinku.

Existují ale pomocníci kteří vám pomůžou při cvičení a dosáhnout vámi kýženého cíle. Mezi takové pomocníky lze jistě zařadit produkty od NUTREND o které si můžete nyní zasoutěžit.

CARNILIFE 40000
Půl hodiny před cvičením je vhodný čas na CARNILIFE 40000. Obsahuje kombinaci látek L-karnitin koenzym Q10 vitamíny B5 a B6 které vám pomohou spalovat zásobní tuky.
Je určen také pro podporu využívání energie z tuků a zlepšuje energetické hospodaření.

T MEAL FRUITY
T- MEAL FRUITY je instantní koktejl který obsahuje velké kousky ovoce nebo čokolády a nabízí široké spektrum vitamínů vlákniny a CLA. Slouží jako kvalitní a vyvážená svačina či malý oběd který vás plně zasytí ale zároveň nezatíží.

COMPRESS FEVER
COMPRESS FEVER je spalovač tuků s absolutně nejvyšším účinkem kterého lze dosáhnout pomocí povolených látek. Jeho složení je revoluční a synergická kombinace látek je na současném trhu bezkonkurenční. Je určen pro tvrdě a intenzivně trénující sportovce.

SMASH ENERGY UP
Pro maximální stimulaci a nabuzení pro fyzický výkon je vhodný nesycený energetický nápoj SMASH ENERGY UP.
Díky vysokému obsahu kofeinu taurinu a argininu vám dodá velkou dávku energie.

DELUXE
Během dne si můžete pochutnat na tyčince DELUXE která nabízí vysoký obsah proteinů minimum cukrů vlákninu a skvělou chuť. Je slazena stévií a neobsahuje lepek.
Vybrat si můžete z osmi netradičních ale zajímavých příchutí.



Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.nutrend.cz.

Tři z vás mohou vyhrát balíček produktů od NUTREND CARNILIFE 40000T-MEAL FRUITY - čokoláda COMPRESS FEVER SMASH ENERGY UP a dárkové balení tyčinek DELUXE.

Soutěž probíhá od 3. května do 17. května 2015.

 

Datum ukončení soutěže: 17.5.2015

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace