Orbit úsměv na špejli Vám může vyhrát selfie sadu - www.orbitklub.cz/skolausmevu

Orbit úsměv na špejli Vám může vyhrát selfie sadu - www.orbitklub.cz/skolausmevu

Škola úsměvu je projekt který vyráží šířit úsměvy do českých a slovenských měst. V době od 21. dubna do 31. května bude možné v obchodních centrech potkat populární Orbit box originální detektor úsměvu. Za úsměv budou zájemci odměněni žvýkačkami Orbit Bubblemint a nově také úsměvem na špejli. A právě díky němu můžete soutěžit o sadu na nejlepší selfie. Stačí se s úsměvem vyfotit a registrovat se na www.orbitklub.cz/skolausmevu.
Úkolem je vyfotit se s Orbit úsměvem na špejli kdekoli v České republice kde je úsměv potřeba. Pomocí těch kteří se zúčastní soutěže bude tak Škola úsměvu šířit dobrou náladu po celé zemi a současně zjišťovat který kraj je nejusměvavější. Na www.orbitklub.cz/skolausmevu pak bude možné sledovat průběžné výsledky.
Úsměv na špejli bude možné získat v průběhu roadshow nebo si ji spotřebitelé mohou stáhnout na internetu. Pro fotky bude možné hlasovat na Facebooku Orbit Klubu. Dvacet fotek s největším počtem lajků vyhraje skvělou sadu na selfíčka.

 

Datum ukončení soutěže: 31.5.2015

Kategorie: Foto & Video


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace