Soutěž o střešní nosič kol Atera Giro AF

Soutěž o střešní nosič kol Atera Giro AF

eShop www.doplnkynaauto.cz k vám opět přichází se soutěží. Tentokrát se jedná o Střešní nosič kol Atera Giro AF.

Nosič jízdních kol ATERA, GIRO AF Alu, uzamykatelný. Elegantní nosič kol s novým designem. Speciálně vyvinutý fy ATERA pro velice jednoduchou montáž . Zcela nový, samonastavující držák po vložení rámu vám umožní jízdní kolo snadno a rychle naložit, převést a sundat. S nosičem manipulujete v snadno přístupné výšce střechy. Díky hliníkové základně je velmi lehký. Připevnění k základnímu nosiči (zahrádce) pomocí ocelových třmenů o rozteči 50mm s plastovou ruční excentrickou pákou (montáž bez nářadí). Pro uchycení ráfků slouží pevné a kvalitní plastové řemínky. Použitelný pro většinu jízdních kol, resp. s průměrem rámové trubky 22-80mm, v případě oválu max. 80x100 mm.Záruka 3 Roky!!!

Zamykání jízdního kola k nosiči kola: ANO
Zamykání nosiče kola k střešnímu nosiči: ANO
Průměr rámu trubky/oválu kola: 22-80/80x100 mm
Hmotnost: 4,2 kg
Rozměry (d x š): 1450/240 mm
Montáž na ALU profil (drážka): ANO
Montáž na ocel. profil 32x22 mm: ANO
Barva: černostříbrná



Účastí v soutěži navíc získáte SOUTĚŽNÍ KUPÓN !
Po zodpovězení alespoň 3 otázek získáte soutěžní kupón na jednorázový nákup v eShopu www.doplnkynaauto.cz se slevou 3%. Platnost soutěžního kupónu je do 9.5.2009.

 

Datum ukončení soutěže: 10.5.2009

Kategorie: Auto & Moto


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace