SOUTĚŽ o dva komplety humorných audioknih - www.Chrudimka.cz

SOUTĚŽ o dva komplety humorných audioknih - www.Chrudimka.cz

Komplet Šimek & Nárožný & Sobota 1971-1977 přímo navazuje na předchozí album Šimek & Grossmann 1966-1971.

Miloslav Šimek se po smrti Jiřího Grossmanna rozhodl pokračovat dál v divadelní činnosti a hledal nového jevištního partnera.

Od roku 1972 tvořil komickou dvojici s Luďkem Sobotou velkou hvězdou libereckého Studia Ypsilon a nakonec trojici s Petrem Nárožným známým konferenciérem skupiny Plavci. Nejlepší společná léta tohoto humoristického tria jsou zde zachycena na záznamech jednotlivých představení z archivu divadla Semafor Supraphonu a České televize. Řadu výstupů dosud mohli slyšet pouze původní návštěvníci divadla Semafor jde tedy opět o mimořádnou událost zachování jedinečných okamžiků komiků zdařile pokračujících v intencích dua Š+G. Velkou roli v úspěchu této nové semaforské party sehrál i režisér Ján Roháč a zpěváci například Pavel Bobek Jana Robbová či Zuzana Burianová.

Nejlepší léta komického tria v nahrávkách zcela neznámých nově objevených i těch které publikum už léta miluje!

Chcete-li vyhrát komplet humorných audioknih Šimek & Grossmann 1966-1971
či Šimek & Nárožný & Sobota 1971-1977 odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 21.4.2015

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace