Staňte se farmářem díky kampani u nás na farmě a soutěžte s albertem o zajímavé ceny  - www.mezizenami.cz

Staňte se farmářem díky kampani u nás na farmě a soutěžte s albertem o zajímavé ceny - www.mezizenami.cz

Děti se mohou díky právě probíhající sběratelské kampani s názvem „U nás na farmě' v Albertu stát malými farmáři.

Prostřednictvím ní se zábavnou formou dozvědí jak se dostávají produkty vypěstované nebo vyrobené na farmě až na pulty obchodů. Záštitu nad kampaní převzalo Ministerstvo zemědělství České republiky. Zapojte se spolu se svými dětmi do soutěže o zajímavé ceny.

Kampaň „U nás na farmě' děti seznamuje například s tím jak to chodí na farmě během roku která zvířata tam žijí jak se vyrábí sýr nebo sklízí okurky. Také názorným způsobem ukazuje jak se pěstuje ovoce a zelenina na farmách ale také co vše je potřeba k chovu hospodářských zvířat.

Za nákupy v Albertu postavičky farmáře zvířátek i farmářského vybavení

V průběhu celé kampaně získají zákazníci za každých 200 Kč nákupu a při nákupu partnerských produktů v prodejnách Albert jeden balíček s figurkami. V kompletní sbírce jich je celkem 24. Nechybí mezi nimi postavičky farmářky a farmáře zvířata žijící na farmě a také nezbytná výbava pro její chod. Kartičky je možné sbírat až do 31. března nebo do vyčerpání zásob v jednotlivých prodejnách.


V Albertu rodiče pořídí pro své malé farmáře kromě figurek za nákupy i další doplňky. Jsou mezi nimi oboustranná hrací deska za 990 Kč skládací farma pro úschovu jednotlivých figurek za 5990 Kč a krásně ilustrovaná kniha s názvem „U nás na farmě'. Ta je na prodejnách Albert k dostání za 1990 Kč. Kniha děti v osmi přehledných kapitolách nejen naučí co vše je pro farmaření důležité a jak vypadá farmářův běžný den ale také zabaví množstvím kvízů her hádanek a doplňovaček.


Kromě sbírání figurek a hraní na farmáře můžete zkusit štěstí v soutěži. Deset z vás kteří správně odpoví na soutěžní otázky vyhraje sadu doplňků. Mezi nimi je skládací farma hrací deska kartičky s figurkami a navíc poukázka na nákup v prodejnách Albert v hodnotě 100 Kč.

Nápovědu najdete například na webových stránkách farma.albert.cz. Více informací najdete i na facebookovém profilu Albert Česká republika.

Soutěž probíhá od 18. do 29. března 2015.

 

Datum ukončení soutěže: 29.3.2015

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace