Udělejte si barevné Velikonoce. Vyhrajte svůj vlastní fotoobraz s Reptisk.cz! - www.reptisk.cz

Udělejte si barevné Velikonoce. Vyhrajte svůj vlastní fotoobraz s Reptisk.cz! - www.reptisk.cz

Za okny pomalu přebírá vládu jaro a Velikonoce klepou na dveře. Nastal čas na jarní úklid - oprašte fotografie na vašem harddisku a rozjasněte svůj byt či kancelář zbrusu novým fotoobrazem z vlastních fotografií - zcela zdarma! Jediné co pro to musíte udělat je přihlásit jej do nové soutěže s Reptisk.cz. Klidně právě teď!

Jak se zúčastnit?
Je to prosté. Prostřednictvím aplikace na tvorbu fotoobrazů si vytvořte fotoobraz PREMIUM z vlastní fotografie takové u níž chcete aby zdobila vaši stěnu. Vyplňte nezbytné údaje jako jméno a mail a jedním kliknutím jej odešlete do soutěže.

Jak zvítězit?
Vítěz soutěže bude vybrán uživatelským hlasováním. Soutěžní fotoobrazy je možné si prohlédnout na www.reptisk.cz/photoproducts/app/#soutezni-podminky-032015 kde bude po rozkliknutí náhledu možno udělit jednotlivým obrazům soutěžní hlas. Hlasovat lze opakovaně nejvýše však 1× za 12 hodin z jedné IP adresy. Hlasování bude ukončeno 15.4.2015. Soutěžící s nejvyšším počtem hlasů získá svůj fotoobraz fyzicky ve formátu PREMIUM a zcela zdarma.

 

Datum ukončení soutěže: 15.4.2015

Kategorie: Foto & Video


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace