Soutěž - „Přiblížení umění k lidem' - Soutěž o dílo v ceně až 18.000 Kč - www.internationalartgallery.org

Soutěž - „Přiblížení umění k lidem' - Soutěž o dílo v ceně až 18.000 Kč - www.internationalartgallery.org

Velká soutěž s International Art Gallery Projekt „Přiblížení umění k lidem' uhodněte umělce odpovězte na

otázku a vyhrajte originální umělecké dílo včetně certifikátu o potvrzení pravosti dle vlastního výběru v hodnotě až 18.000- Kč !!!

Podmínky a pravidla soutěže

1 Přidejte skupinu na Facebooku - International Art Gallery https://www.facebook.com/InternationalArtGallery.org do oblíbených „To se mi líbí'.

2 Sdílejte prosím tento příspěvek na svoji FB Timeline s komentářem „Soutěžím s International Art Gallery Přiblížení umění k lidem.'

3 Navštivte naše webové stránky www.internationalartgallery.org a mezi vystavenými díly WORLD GALLERY vyhledejte jméno autora výše uvedeného obrazu který se Vám líbí nejvíce a který chcete vyhrát a odpovězte na soutěžní otázku Jaká je výše provize při prodeji uměleckých děl prostřednictvím naší galerie?

4 Vše odešlete vyplněním formuláře zde www.internationalartgallery.org/soutez.asp !

5 Soutěž trvá do 15.4.2015 poté bude vylosován výherce který v případě splnění všech podmínek získá jeden z těchto obrazů od umělce jehož jméno odeslal v odpovědi.

6 Výherce bude o výhře informován emailem cena bude k vyzvednutí v sídle naší galerie do 15.5.2015 včetně certifikátu o potvrzení pravosti uměleckého díla.

7 Kompletní pravidla a podmínky naleznete zde www.internationalartgallery.org/soutez.asp.

 

Datum ukončení soutěže: 15.4.2015

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace