SOUTĚŽ o tři detektivky Krvavý vítr - www.Chrudimka.cz

SOUTĚŽ o tři detektivky Krvavý vítr - www.Chrudimka.cz

Dánský detektivní bestseller z roku 2013

První díl trilogie o Larsi Winklerovi: samotáři otci bývalém pankáčovi a jednom z nejlepších policejních vyšetřovatelů v Kodani. Krvavý vítr je detektivka z kodaňských ulic o rodině a zlu. A také příběh o tom jak se z člověka stává vrah. Během německé okupace pečuje mladá dívka o zraněného anglického pilota v utajeném sklepě. Zamilují se do sebe ale jejich vztah bude mít fatální následky jež se plně projeví až v současnosti kdy morbidní vraždy otřesou Kodaní. Na ostrově Amager je nalezena zavražděná žena. Tělo je neporušené ale oči má vyloupnuté s chirurgickou přesností. Kodaňský policista Lars Winkler se chopí případu. Brzy se objeví další znetvořené tělo. Vypátrat vraha není jediným Larsovým úkolem: opustila ho manželka dospívající dcera Marie revoltuje a jeho nepřátelé na oddělení ho bedlivě střeží. Larsova minulost která je mezi policisty už dlouho veřejným tajemstvím ho dohání.

Chcete-li vyhrát jednu ze tří detektivek Krvavý vítr odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 15.4.2015

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace