SOUTĚŽ o 3 permanentky do Pole Dance a Fitness studia Emotion v Chrudimi - www.Chrudimka.cz

SOUTĚŽ o 3 permanentky do Pole Dance a Fitness studia Emotion v Chrudimi - www.Chrudimka.cz

Chcete si zvýšit sebevědomí skvěle se pobavit nebo si vytvarovat postavu a shodit pár kil? Zamiřte do nově otevřeného Pole dance a fitness studia Emotion v Chrudimi kde se snoubí ladnost dobrá fyzička i trocha akrobacie.

Studio Emotion nabízí naprosto unikátní koncept výuky Pole dance speciálního protahování Pole flexi a cvičení Pole Fitness v kombinaci s lekcemi fitness High Intensity Cardio Training a Total Body Training díky čemuž každý účastník kurzů docílí celkového zpevnění těla a dosáhne optimální kondice.

Lekci Pole Dance si lze přijít vyzkoušet na otevřenou hodinu Open Class pokud Vás tanec zaujme je možnost se zapsat do pravidelného kurzu. Hodiny Fitness a Pole Fitness jsou vedeny formou Open Class. Ve studiu je také možnost domluvit si individuální trénink s lektorkou či pronájem prostor bez přítomnosti lektora.

Přijďte si krásně zpevnit tělo do plavek již nyní.

Chcete-li vyhrát permanentku do Pole Dance a Fitness studia Emotion odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 9.4.2015

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace