Soutěž o balíček přípravků Molimed - www.webozdravi.cz

Soutěž o balíček přípravků Molimed - www.webozdravi.cz

O porodech nebo bolavých kloubech či jiných chorobách toho napovídáme víc než dost. A co třeba taková inkontinence? Bavili jste se o ní někdy s kamarádkami? Přitom tenhle nepříjemný problém trápí více než polovinu žen.

Obtíže se samovolným únikem moči se netýkají jen starších ročníků trápí i mladé ženy které mohou překvapit třeba po porodu. Začínají docela nenápadně. Nejprve se může jednat jen o pár kapek při smíchu kašli nebo při zvýšené fyzické aktivitě.

I občasný únik moči vás může pěkně potrápit zvlášť pokud nepoužíváte optimální absorpční pomůcky. Pokud se i vy čas od času setkáváte s tím že vám nechtěně unikne pár kapek vyzkoušejte vložky MoliMed. Ty vám poskytnou vše co v takové situaci potřebujete tedy ochranu a diskrétnost při nošení.

To vše díky vysoké savosti neutralizaci zápachu i prodyšnosti. MoliMed obsahuje speciální kroucené vlákno které odvádí veškerou tekutinu z povrchu do středu vložky. Tam ji bezpečně uzamkne uvnitř savého jádra takže se už nebudete muset obávat nepříjemného protečení nebo prosáknutí na oblečení.

Vložky MoliMed mají navíc na povrchu pH 55 které je antibakteriální a neutrální k vaší pokožce která tak zůstává zdravá. Díky tomu že není na povrchu absorpční pomůcky použita žádná fólie může vaše pokožka volně dýchat a nedochází tak k zapaření a k nežádoucímu podráždění kůže. Pomoc při lehkém úniku moči má jméno MoliMed.

Více informací a správnou odpověď najdete na stránkách www.moliklub.cz

Tři z vás můžete vyhrát dvě balení absorpčních pomůcek MoliMed Premium krém na ruce a tělové mléko.

Soutěž probíhá od 8. do 22. března 2015.

 

Datum ukončení soutěže: 22.3.2015

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace