Levý nebo pravý Twix? Vyberte si a vyhrajte 3 x 1000 EURO! - www.twix.cz

Levý nebo pravý Twix? Vyberte si a vyhrajte 3 x 1000 EURO! - www.twix.cz

Nesmiřitelní vynálezci pravého a levého Twixu jsou zpět jako tváře speciální soutěže o 3 x 1 000 EURO. Nenechte si ujít jedinečnou možnost vychutnat si váš oblíbený Twix zároveň se do 29. 3. 2015 zapojit do zábavné hry o hodnotné ceny a vyzkoušet jak dobře příběh pravého a levého Twixu znáte. Vyberte si a vyhrajte soutěž je v plném proudu!

Výroba tyčinek Twix byla před lety rozdělena do dvou továren kvůli sporu jejích vynálezců. Nyní se mohou všichni milovníci této jedinečné čokoládové tyčinky do příběhu pravého a levého Twixu opět zapojit
a navíc hrát o 3 x 1000 EURO. Stačí si co nejpřesněji tipnout odpověď na soutěžní otázky které se pravého a levého Twixu týkají.

Soutěže se může zúčastnit každý kdo si do 29. 3. 2015 koupí tyčinku Twix nebo celé multi-balení se čtyřmi Twix s označením „Vyber si a vyhraj 3 x 1 000 €'. Uvnitř balení nalezne unikátní soutěžní kód. Ten je třeba zaregistrovat na webu www.twix.cz prostřednictvím formuláře společně s odpovědí na soutěžní otázku. Celkově proběhnou tři samostatná kola každé v délce dva týdny a s jinou soutěžní otázkou. Ve hře je vždy 1000 EURO pro každé soutěžní kolo. Čím více kódů se zaregistruje tím větší šance na vítězství!

Podrobnosti k soutěži včetně soutěžního formuláře a kompletních pravidel jsou k dispozici na www.twix.cz

 

Datum ukončení soutěže: 29.3.2015

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace