Soutěž o přípravky na hubnutí a pročištění organismu - www.mezizenami.cz

Soutěž o přípravky na hubnutí a pročištění organismu - www.mezizenami.cz

Pustili jste se letos zase do hubnutí? Nehubněte bez rozmyslu.

Naše předsevzetí by mělo znít: NAUČÍM SE DOBŘE STARAT O SVÉ TĚLO ABY ZDRAVÉ BYLO A NEBOLELO :-
Prvním krokem je DETOXIKACE.

Výbornou volbou v tomto směru mohou být i přírodní přípravky jako např. OK FACTOR BASE a FACTOR BASE DETOX a do kategorie detoxikace je bychom měli zahrnout i obnovení acidobasické rovnováhy organismu čili snížení překyselení což lze dosáhnout změnou jídelníčku v tom slova smyslu že přidáme velké množství syrového ovoce a zeleniny a rovněž tohoto můžeme podpořit i přípravkem OK BETA plus. Tím se pročistí vstupní brána organismu a tou je zažívací trakt a dýchací ústrojí. Samotnému trávení pak lze napomoci Emulipsem nebo Emulipsem Forte které ulehčují metabolismu tuků.


Dalším krokem by měla být REVITALIZACE CÉVNÍHO SYSTÉMU

Obnovení průchodnosti a pružnosti cév. Mnohdy u lékaře může pacient dostat léky na snížení tlaku ale nikdo nám neřekne že ve skutečnosti potřebujeme vyčistit cévy od nánosů aterosklerotických plátů a tím vrátit cévám potřebnou pružnost a průchodnost která je důležitá pro transport živných látek a kyslíku směrem k buňkám. Vhodné je tak ubrat v jídelníčku potraviny bohaté na nasycené tuky a cukry tj. omezit především maso a nahradit jej rostlinnou stravou obsahující nenasycené mastné kyseliny s omega faktory 36 a 9. Případně je můžeme doplnit opět pomocí doplňků stravy OK OMEGA+ OK GAMA+ OK OMEGA 3 complete kdy poslední z jmenovaných přípravků pomůže aktivně ovlivnit i hladinu cholesterolu.


Třetím krokem je AKTIVITA

Každá buňka lidského těla funguje velmi laicky řečeno jako takový malý reaktor kde díky Krebsově cyklu dochází ke spalování v rámci metabolismu buňky tj. k látkové přeměně a tím je zajištěno fungování buňky. Díky pohybu dochází ke správnému přísunu živin a kyslíku a díky tomu pak organismus správně funguje probíhají tedy i tolik potřebné samouzdravovací procesy. Pohyb má vliv nejen na funkčnost organismu ale i na psychiku. Pro podporu Krebsova cyklu je vhodný také doplněk stravy EMULIPS SLIM který dokáže podpořit funkčnost těla na buněčné úrovni.


Z pohledu celostní medicíny je prokázáno že vše souvisí se vším a naše tělo nelze rozškatulkovat na jednotlivé orgány aniž by se tyto vzájemně neovlivňovali. Již ve staré Číně byl popsán systém vzájemných vztahů orgánů například že tlusté střevo přímo souvisí s plícemi tenké střevo se srdcem atp.

Mnoho dalších informací z tohoto oboru můžete nalézt na našem webu eZDRAVE.cz v článcích informacích o jednotlivých přípravcích zkušenostech s přípravky a v neposlední řadě je zde také možnost dané přípravky si objednat samostatně nebo v přesně zaměřených a cenově zvýhodněných sadách.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.ezdrave.cz

Máme pro vás tři výhry.
1. cena: Factor Base Detox
2. - 3. cena: Emulips

 

Datum ukončení soutěže: 22.2.2015

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace