Udělejte si pořádek v kuchyni! - www.vseovareni.cz

Udělejte si pořádek v kuchyni! - www.vseovareni.cz

Rychlý konec nepřehlednému skladování koření a potravin zařídí výhry z Tescomy. Šikovné dózy PRESTO v různých objemech můžete štosovat na sebe a samolepicí štítky s názvy koření a potravin vám v tom udělají jasno. Hrajeme o sadu pomocníků při skladování dobrot.

O co hrajeme

Tři výherci od nás získají:

Samolepicí štítky 4FOOD 4 archy
Dóza na koření PRESTO 0.2 l
Dóza na potraviny PRESTO 0.5 l
Dóza na potraviny PRESTO 0.8 l
Dóza na potraviny PRESTO 1.4 l
Dóza na potraviny PRESTO 1.8 l
Ptáme se

Pro platnou účast v soutěži musíte správně odpovědět na znalostní otázku a co nejpřesněji odpovědět na tipovací otázku.

Ve znalostní části se ptáme:
Z jakého materiálu se vyrábějí dózy na koření a potraviny PRESTO? Nápovědu hledejte v eshopu Tescomy.

V tipovací části se ptáme:
Kolik lidí se naší soutěže zúčastní?



Podmínky soutěže

Soutěž probíhá od úterý 20. ledna 2015 do pondělí 26. ledna 2015 do 24:00. Zúčastnit se jí mohou všichni zaregistrovaní uživatelé portálů Vše o vaření a Varíme.sk z České republiky a Slovenska zaregistrovat.



Vyhrávají ti jejichž odpověď bude správná a jejich tip bude mezi třemi nejpřesnějšími. Při rovnosti tipů rozhoduje počet uživatelských bodů které má soutěžící na svém účtu na webu Vše o vaření Varíme.sk princip bodování.



Správnou odpověď a svůj tip zasílejte na e-mailovou adresu soutez@vseovareni.cz. Do předmětu e-mailu napište „PRESTO'. Nezapomeňte připojit své jméno také uživatelské jméno pod nímž vystupujete na webu Vše o vaření Varíme.sk vaši doručovací adresu a soutěžící ze Slovenska uveďte také vaše telefonní číslo! Výherce soutěže následně zkontaktujeme e-mailem. Připomínáme že soutěže se mohou zúčastnit pouze zaregistrovaní uživatelé. Na dodatečné registrace po skončení soutěže nebude brán zřetel!

 

Datum ukončení soutěže: 26.1.2015

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace