Soutěžte s Albertem o pohádkové příběhy Disney a poukázky na nákup - www.mezizenami.cz

Soutěžte s Albertem o pohádkové příběhy Disney a poukázky na nákup - www.mezizenami.cz

Vánoce tvoří spousta maličkostí a detailů. Tradiční štědrovečerní večeře vůně jehličí z vánočního stromku dárky výzdoba a spousta dalších drobností. Ze všeho nejdůležitější jsou ale pohádky. Takové které děti a dospělé rozesmějí i rozpláčou ale vždycky dobře dopadnou. Zapojte se nyní do soutěže o pohádková DVD s příběhy Disney a také o poukázky na nákup v prodejnách Albert.

Kdo by neznal Bleska McQueena princeznu Lociku nebo krysáka Remyho z pohádek od Walta Disneyho. Moderní animované pohádky z tohoto studia baví děti i dospělé. A když pohádka skončí budete mít chuť pustit si další. Proto obchodní řetězec Albert přichází ve spolupráci se společností Disney s novou sběratelskou kampaní která do vašeho domova vnese tu pravou pohádkovou atmosféru blížících se Vánoc.

Za nákupy dostanete oblíbené Disney pohádky na DVD

Na všechny zákazníky prodejen Albert a INTERSPAR čeká v předvánočním čase kouzelná kolekce osmi DVD pohádek ze Zlaté edice Disney. Za každých 200 Kč nákupu obdrží zákazníci jeden bod. Výměnou za sedm nasbíraných bodů si vyberou jedno DVD.

Body lze sbírat až do 24. prosince letošního roku nebo do vyprodání zásob. Nabídka obsahuje oblíbené animované pohádky jako jsou Příšerky s. r. o. Ratatouille Toy Story 3 Auta 2 Dinosaurus Na Vlásku a další. Již od poloviny listopadu je tato edice rozšířena o exkluzivní DVD Letadla 2 které zákazníci získají výměnou za 10 bodů pouze v prodejnách Albert a INTERSPAR.


Zapojte se s námi do soutěže o pohádková DVD ze Zlaté edice Disney a poukázky na nákup v prodejnách Albert. Tři výherci získají speciální předvánoční balíček se čtyřmi DVD spolu s poukázkami na nákup v hodnotě 300 Kč.



Nápovědu k otázce a další informace o kampani najdete na stránkách www.albert.cz/disney nebo na facebookovém profilu Albert Česká republika facebook.com/albertceskarepublika.

 

Datum ukončení soutěže: 21.12.2014

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace