Zahrajte si o hru EVROPA HROU! - www.vseprolidi.cz

Zahrajte si o hru EVROPA HROU! - www.vseprolidi.cz

Společenská hra která nenásilnou formou utváří a prohlubuje znalosti o Evropě. Hráči po celou dobu aktivně pracují s mapou Evropy která je zároveň herním polem.

V každém městě na každém políčku čeká na hráče jedna otázka nebo úkol. Správná odpověď nebo splněný úkol nezávisí pouze na znalostech hráče ale i na jeho dovednostech pohotovém jednání a logickém uvažování! Otázky jsou vytvořeny tak že stejnou hru může hrát školáček i znalec Evropy! Během hry se tak hráč dozví řadu zajímavých informací o jednotlivých státech a řadu z nich si také na vlastní kůži prožije.

Vůbec se nemusíte bát že nebudete něco vědět. Někdy Vám pomůže samotná mapa někdy dokonce i Váš soupeř!

Hra je vytvořena tak aby si ji mohli zahrát rodiče s dětmi v duchu klidné rodinné zábavy stejně jako partička kamarádů v duchu nelítostného strategického boje. Obtížnost otázek totiž určuje protihráč! Ten může svému soupeři otázkou či úkolem pomoci rodiče svým dětem nebo mu naopak uškodit a sebe tak posunout blíže k vítězství - pokud mu to ovšem protihráč v příštím kole nevrátí! EVROPA hrou je prostě hra určená pro celou rodinu!

 

Datum ukončení soutěže: 31.12.2014

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace