SOUTĚŽ o venkovní hru CROSSBOULE - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o venkovní hru CROSSBOULE - www.chrudimka.cz

Crossboule je hit mezi venkovními hrami který ze všeho nejvíce připomíná freestylový petanque. Jeho výhodou však je že koule nejsou železné ale ze speciální velmi odolné textilie ta byla speciálně testována aby vydržela co nejdéle i při extrémním opotřebování plněné malými kuličkami.

Crossboule tak lze hrát na jakémemkoliv typu povrchu od betonu přes trávu až třeba po sníh. A díky tomu že jsou koule měkké se s nimi dají předvádět neuvěřitelné triky můžete je koulet s tim že se sploští dávat jim falše házet na všechny možné způsoby za zády mezi nohami či na přesnost házet na překážky. Crossboule jsou prostě moderní varianta hry petanque která je určena těm kteří se chtějí venku aktivně bavit. Díky měkkosti koulí se hodí též pro hraní s malými dětmi. Jedno balení obsahuje 6 koulí a prasátko hodí se tak pro hru ve dvou. Tuto sadu crossboulí je ale možné kombinovat s jinými sadami a hrát ve více hráčích.

Chcete-li vyhrát venkovní hru CROSSBOULE staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku a odpovězte e-mailem na soutěžní otázky.

Své odpovědi zasílejte nejpozději do 27. prosince 2014.

Výhra: venkovní hra CROSSBOULE

 

Datum ukončení soutěže: 27.12.2014

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace