Vyhrajte ořechové tyčinky maxi Nuta Delight - www.webozdravi.cz

Vyhrajte ořechové tyčinky maxi Nuta Delight - www.webozdravi.cz

Když se vám zrychlí dech roztřesou kolena a dočasně zatemní mysl narůžovo tak víte že to je to pravé ořechové! Stejně jako u tyčinek Maxi Nuta Delight.

Navíc se nemusíte mravně upínat jen na jednu jedinou… Dejte si v pondělí Ořechovouv úterý Kešu ve středu pistáciovou a v neděli třeba Pražené mandle s čokoládou. Každá se vejde i do té nejmenší kabelky a tak zůstane tato zdravá sladkost jen vaším tajemstvím! Nyní máte možnost krabičku tyčinek Maxi Nuta Delight vyhrát!

Představujeme Vám nové ořechové tyčinky:
Maxi Nuta Delight Kešu s čokoládou

Ořechová tyčinka s kešu polomáčená v pravé italské čokoládě obsahuje kromě kešu také mandle munticereální lupínky a český med. Je vyrobená bez použití umělých barviv a konzervantů.

Maxi Nuta Delight Pražené mandle s čokoládou

Ořechová tyčinka s praženými mandlemi polomáčená v mléčné čokoládě obsahuje kromě pražených mandlí pražené arašídy český med a pravou italskou čokoládu. Je vyrobená bez použití umělých barviv a konzervantů.

Ořechová tyčinka Maxi Nuta Delight Pražené mandle s čokoládou získala prestižní ocenění pro dobrý tuzemský potravinářský výrobek v soutěžích „Česká chuťovka 2013' a „Dětská chuťovka 2013' které pořádal SYMPEX a odborná komise soutěže pod záštitou předsedy Senátu Parlamentu České republiky.



Více informací a odpověď na ní najdete na stránkách www.rupa.cz

Tři z vás můžete vyhrát krabičku tyčinek Maxi Nuta Delight.

 

Datum ukončení soutěže: 7.12.2014

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace