Pravidla hry Hraj s voňavým pexesem o ještě voňavější ceny - www.parfemy-vune24.cz

Pravidla hry Hraj s voňavým pexesem o ještě voňavější ceny - www.parfemy-vune24.cz

I.Organizátor

Pořadatelem hry je:

společnost vune24.cz s.r.o. Hudcova 533/78c 612 00 Brno IČ: 28276329 dále jen„organizátor'

II.Termín a místo konání soutěže

Soutěž probíhá v termínu od 12. 10. 2014 do 30.11. 2014 na webových stránkách organizátora http://www.vune24.cz/pexeso/
dále jen „doba konání soutěže'

III.Účastníci soutěže

Soutěže se mohou zúčastnit všechny fyzické osoby starší 15 let s pobytem na území České republiky které v době konání soutěže dokončí online hru Pexeso a vyplní e-mailovou adresu. S jednou e-mailovou adresou je možné se zúčastnit soutěže vícekrát.

IV. Výherce výhry v soutěži a předání výher

Do soutěže Pexeso jsou vloženy následující výhry:

1. místo: Dárková kazeta Jaguar Classic EdT 100ml + Model auta XK180

2. místo: Dárková kazeta Mont Blanc Femme de Montblanc EdT 75ml + BL 100ml + SG 100ml

3. místo: Sada sprchových gelů Boss no.6 50ml Boss Orange dámský 50ml Boss Sport 50ml Balzám po holení Boss sport 50ml a Tělové mléko Boss nuit 50ml

4. - 10. místo: Hrnek Boss Orange vzorek vůně

Výherci se určí podle výsledného pořadí daného času. Soutěžící může vyhrát pouze jednu cenu. Výherci budou kontaktováni prostřednictvím e-mailu pracovníkem organizátora. Pracovník s výhercem domluví adresu na kterou bude výhra zaslána. Za výherce se v případě pochybností považuje osoba která pořadateli prokáže že oprávněně disponuje e-mailovou adresou.

V.Vyloučení ze soutěže

Ze soutěže jsou vyloučeny osoby v pracovním nebo obdobném vztahu k pořadateli a jejich rodinní příslušníci v rozsahu příbuzných v pokolení přímém manžel/manželka sourozenec. Ze soutěže jsou rovněž vyloučeni všichni účastníci kteří jakýmkoliv způsobem nevyhoví těmto pravidlům nebo je poruší.

VI.Práva a povinnosti pořadatele

Pořadatel si vyhrazuje právo nahradit deklarované výhry výhrami obdobného typu a odpovídající hodnoty a měnit podmínky předání výher v případě že jim výhry nebudou poskytnuty tak aby mohly být výhercům předány v souladu s těmito pravidly; dále právo kdykoliv změnit pravidla této soutěže včetně doby její platnosti či soutěž ukončit nebo bez náhrady zrušit. Výhry nelze směnit za hotovost nebo požadovat vydání jiné výhry než je pořadatelem stanovena. Výhry nelze vymáhat soudní cestou. Pořadatelé neodpovídají za nedoručení oznámení o výhře nebo nepřijetí soutěžního e-mailu. Pořadatel zajistí uhrazení případné srážkové daně kterou jsou zatíženy výhry v souladu s příslušnými právními předpisy. Pořadatel neodpovídá za případné porušení daňové povinnosti a/nebo povinnosti uvést výhru v daňovém přiznání ze strany výherce.

VII.Osobní údaje

Účastník akce uděluje svou účastí v soutěži v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů bezplatný souhlas se zpracováním osobních údajů poskytnutých v rámci akce společnosti vune24.cz s.r.o. Hudcova 533/78c 612 00 Brno IČ: 28276329 jako pořadateli za účelem dalšího marketingového zpracování těchto údajů tj. zasílání informací o marketingových akcích pořadatele zahrnující i zasílání informací prostřednictvím e-mailů jakož i dalších elektronických prostředků a to po neomezenou dobu od udělení souhlasu. Účastník má právo přístupu k osobním údajům a další práva dle §11 a §21 zák. č. 101/2000 Sb. Udělení souhlasu je dobrovolné a tento souhlas může být kdykoli bezplatně na adrese správce odvolán.

 

Datum ukončení soutěže: 30.11.2014

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace