Soutěž o Simpsons Multivitamin s kolostrem - www.webozdravi.cz

Soutěž o Simpsons Multivitamin s kolostrem - www.webozdravi.cz

Všichni víme že dětský kolektiv je přímo ráj pro bacily viry a bakterie. Zejména kvůli vybíravosti a neochotě dětí jíst zdravé leč často ne úplně chutné potraviny má jen málokteré dítě opravdu pestrý a vyvážený jídelníček. Proto je nutné dětem s posilováním obranyschopnosti trošku pomoci.

V tomto období někteří rodiče podporují dávají dětem vitamíny nebo kolostrum obsažené v mateřském mléce. Kolostrum pomůže podpořit imunitu a v období viróz kdy se někteří dostávají do začarovaného kruhu opakujících se onemocnění.
MULTIVITAMIN S KOLOSTREM
The Simpsons Multivitamin s kolostrem
The Simpsons Multivitamin s kolostrem

Díky obsaženým vitamínům B C D3 v kombinaci s čistým kolostrem pomůže nastavit normální funkci imunitního systému a tím posílit obranu dětského organismu proti bakteriím a virům. Kromě toho přispívá k psychické pohodě působí proti volných radikálům a snižuje únavu.

The Simpsons Multivitamin + kolostrum pro děti má formu cucavých tablet ve třech ovocných příchutích - meruňka lesní jahoda a borůvka. Zajímavé je také složení přípravku. Obsahuje přírodní ovocnou složku a naopak neobsahuje umělá barviva aromata ani lepek.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.vitar.cz

 

Datum ukončení soutěže: 19.10.2014

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace