Soutěž o knihu Leoše Šimánka - Havajské ostrovy - www.chrudimka.cz

Soutěž o knihu Leoše Šimánka - Havajské ostrovy - www.chrudimka.cz

Leoš Šimánek na svých cestách již několikrát navštívil Havaj. Tentokráte si však pro toto souostroví udělal hodně času. S manželkou synem a dcerou důkladně procestovali všech šest hlavních ostrovů a to nejen v létě nýbrž i v zimě. S ruksaky na zádech se vydali i do málo známých končin do míst kam se běžný turista trávící na Hawaji svých pár týdnů dovolené těžko dostane. Byli uchváceni překrásnými zátokami lemovanými kokosovými palmami s blankytně modrou či tyrkysově zelenou vodou plážemi s pískem všech možných barev od oslnivě bílého zlatavě žlutého cihlově červeného nebo zelenkavého až po černého jako uhel. Putovali podél pobřeží s příkrými horami porostlými bujnou vegetací údolími do kterých padají nesčetné vodopády až k ústím řek a potoků kde vysoké vlny útočí na pobřežní skaliska.


Chcete-li vyhrát knihu Leoše Šimánka - Havajské ostrovy staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku a odpovězte e-mailem na soutěžní otázku.

Své odpovědi zasílejte nejpozději do 12. října 2014.

Výhra: kniha Leoše Šimánka - Havajské ostrovy

 

Datum ukončení soutěže: 12.10.2014

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace