Soutěžte s Albertem o kompletní šmoulí partu a poukázky na níkup - www.mezizenami.cz

Soutěžte s Albertem o kompletní šmoulí partu a poukázky na níkup - www.mezizenami.cz

S příchodem nového školního roku dorazili do Alberta šmoulové tentokrát v ještě lepší formě než kdy předtím. Rozhodli se totiž že malým školákům zpříjemní první školní dny spoustou her a zábavy. Zapojte se do soutěže o jednu ze tří kompletních sad šmoulích figurek a poukázku na nákup v hodnotě 200 Kč do prodejen Albert.
Chutné a zdravé svačinky pro malé i velké

Děti potřebují neustále dostatek energie aby zvládly písemky ve škole hry s kamarády i výlety s rodiči a sourozenci. Proto je důležité stravovat se pravidelně a vybírat si nutričně hodnotné potraviny. Takové je možno zakoupit v prodejnách Albert pod vlastní značkou Albert Quality. Jsou snadno rozpoznatelné podle šmoulího designu a loga Vím co jím. To zaručuje minimální obsah soli přidaných cukrů nebo těch tuků jichž máme ve stravě obvykle až příliš. Zapomínat by se nemělo ani na ovoce a zeleninu které jsou zdrojem vitamínů.

Vyšmoulená sbírka za nákupy v Albertu

Kromě tipů na zdravé svačinky přicházejí šmoulové s parádní akcí. Až do 7. října mohou zákazníci prodejen Albert SPAR a INTERSPAR získávat za své nákupy body které vymění za figurky šmoulů.

Ty se dají libovolně spojovat. Celkem je možné nasbírat 14 různých šmoulích postaviček a 6 druhů ovoce a zeleniny ovšem spojování figurek se meze nekladou. Čím více figurek je ve sbírce tím zábavnější spojení je možné vytvořit.

Vyhrajte kompletní šmoulí partu

Abyste měli kompletní sadu ještě rychleji můžete zkusit štěstí v soutěži o jednu ze tří sbírek všech figurek ve sběratelském pytlíku a poukázky na nákup v hodnotě 200 Kč do prodejen Albert.

Více informací o právě probíhající kampani je k dispozici na internetových stránkách www.albert.cz/smoulove nebo na facebookovém profilu Albert Česká republika facebook.com/albertceskarepublika.

Soutěž probíhá od 7. do 21. září 2014.

 

Datum ukončení soutěže: 21.9.2014

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace