Soutěž o Silidyn pro krásné vlasy nehty pokožku a pro zdravé klouby - www.webozdravi.cz

Soutěž o Silidyn pro krásné vlasy nehty pokožku a pro zdravé klouby - www.webozdravi.cz

Pouze dva měsíce je na českém trhu výrobek SILIDYN jehož blahodárný efekt pomáhá zlepšovat zdraví nejen vlasů nehtů a pleti ale také kostí kloubů a chrupavek. SILIDYN se vyrábí v Holandsku kde se již více než 10 let prodává stejně jako v dalších zemích Evropy. Statisíce žen už tak měly možnost vyzkoušet omlazující účinky tohoto přírodního preparátu. Hlavní 'kouzelnou” složkou SILIDYNU je kyselina orthokřemičitá jež se jako nejlépe vstřebatelná forma křemíku dostává snadno do organismu. Stačí pouze každé ráno nakapat 8-10 kapek SILIDYNU do sklenice s vodou nebo džusem promíchat a vypít.

Křemík je pro lidský organismus nesmírně důležitý minerál který v těle podporuje tvorbu keratinu a kolagenu což jsou základní stavební prvky pro tvorbu pojivových tkání kostí chrupavek šlach a vazů ale samozřejmě také nehtů vlasů a pokožky. Už v období starého Říma byl znám omlazující efekt křemíku v podobě kyseliny orthokřemičité která vzniká erozí kamene při protékání podzemní vody. Kyselina orthokřemičitá je bohužel velice nestabilní rychle polymerizuje a stává se nevstřebatelnou proto se nejvíc vyskytuje právě v pramenech nebo studnách. Z tohoto důvodu nejbohatší patricijové starého Říma chodívali za město kde pili vodu přímo z pramene ačkoli měli ve městech vybudované důmyslné vodovodní systémy. Voda z vodovodu ale již neobsahuje křemík ve vstřebatelné formě. Současný způsob života nás odtrhl od přírodních zdrojů vody proto moderní člověk trpí nedostatkem bio-dostupného křemíku. SILIDYN obsahuje stabilizovanou kyselinu orthokřemičitou která je nejlepším a nejlépe vstřebatelným zdrojem křemíku.

Schopnost lidského těla vstřebávat a uchovávat křemík od 20. roku věku postupně oslabuje. Tento jev se projevuje na zhoršení kvality nehtů a vlasů. Proto je pro lidský organismus nesmírně důležité množství křemíku neustále doplňovat. V tom nám může pomoci SILIDYN který kromě kyseliny orthokřemičité obsahuje i další účinné látky podporující zdraví organismu: MSM mangan zinek bor OPC a selen. SILIDYN díky svým účinkům má také pozitivní vliv při prevenci osteoporózy kterou jsou ohroženy zejména ženy v období před i po menopauze.

Látky obsažené v Silidynu poskytují podporu pro:

Udržení pevných kostí
Zdravou kůži vlasy a nehty
Pojivové tkáně
Imunitní systém
Antioxidační efekt
Buněčná regenerace



Chcete mít také krásné vlasy nehty mladistvou plet a aby vás ani s přibývajícím věkem nebolely klouby?

Tři z vás můžete vyhrát jedno balení Silidynu.

Odpověď na soutěžní otázku stejně jako další informace o Silidynu naleznete na www.silidyn.cz.

Vítězkám soutěže srdečně blahopřejeme ostatní čtenářky nemusí být smutné neboť jsme pro vás všechny připravili speciální akci stejnou jako pro čtenářky magazinu mezizenami.cz. Při objednávání výrobku na e-shopu www.ceemed.cz po uvedení hesla mezizenami získáváte automaticky slevu 15% na SILIDYN.

Soutěž probíhá od 13. do 27. července 2014

 

Datum ukončení soutěže: 27.7.2014

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace