Súťaž špeciálny obal s klávesnicou Logitech PRO - www.gamesite.sk

Súťaž špeciálny obal s klávesnicou Logitech PRO - www.gamesite.sk

Špeciálny obal s klávesnicou plnej veľkosti pre Samsung Galaxy NotePRO 12.2 a Samsung Galaxy TabPRO 12.2. Klávesnica sa k tabletu pripája prostredníctvom rozhrania Bluetooth a okrem plnej veľkosti kláves ponúka aj špeciálne klávesy pre systémové skratky OS Android. Má ultraštíhly vzhľad kompaktný dizajn a je vybavená protekčným systémom E.P.S. pre ochranu proti poškriabaniu prednej aj zadnej strany proti nárazu a obliatiu. Konštrukcia umožňuje pohodlné používanie tabletu v dvoch najbežnejších polohách s ideálnym uhlom sklonu pre prácu pri písaní a bez klávesnice pre klasické využívanie tabletu a ovládanie pomocou prstov konzumácia obsahu. Klávesnica na jedno nabitie vydrží cca 3 mesiace. K dispozícii sú aj menšie modely pre 10' Galaxy Tab 3 alebo Galaxy Note a samozrejme v ponuke nechýbajú ani modely pre populárne Apple iPad iPad Air a iPad mini.

Súťažiť môžete v intervale 03.06.2014 - 30.06.2014 20:00. Výherca bude v priebehu pár dní vyžrebovaný a výhra mu bude následne odoslaná.

 

Datum ukončení soutěže: 30.6.2014

Kategorie: Elektronika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace