Soutěž o 2 volné vstupenky na představení Agamemnón 5.6. od 19:30h v Divadle Kámen - www.souteze24.cz

Soutěž o 2 volné vstupenky na představení Agamemnón 5.6. od 19:30h v Divadle Kámen - www.souteze24.cz

Odpovězte správně na soutěžní otázku a vyhrajte 2 volné vstupenky na improvizovanou noční cestu domů s mykénskými starci a jejich vládci hra Agamemnón na nejmenší pražské divadelní scéně v Karlíně v Divadle Kámen.

Režisér Petr Macháček ke hře Agamemnón říká: Snažíme se o dobré improvizace a v dobrých improvizacích se podle mě zkoumá napojení nebo napojování herec-herec herec-herci herci-diváci diváci-diváci.... A opět: napojování nejen na obsahové ale především na estetické rovině. V souvislosti s Agamemnónem zkoumáme techniku či metodu při níž na základě právě vyřčeného textu v tomto případě řekněme minutové četby z Aischyla rozehráváme totální improvizaci v níž je předepsáno jen velmi málo. Technicky snad jen to že hrají dva herci předem neurčení jejich účast musí pro ně samé vyplynout ze situace; také může hrát jen jeden herec nebo tři herci vyplyne-li to tak a další jeden opět předem neurčený herec s nimi může navázat spojení prostřednictvím zvuků například hudbou.

 

Datum ukončení soutěže: 5.6.2014

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace