Soutěž o balíček Avon Planet Spa s černým kaviárem - www.webozdravi.cz

Soutěž o balíček Avon Planet Spa s černým kaviárem - www.webozdravi.cz

Černý kaviár je symbolem luxusu a světovou gastronomickou delikatesou. Vybranou pochoutku však představuje i pro vaši pleť. Dodává jí tu nejlepší péči aby mohla zářit mládím a zdravím.

Kaviár je kosmetickými laboratořemi opěvován jakožto čistě přírodní zásobárna výživných látek. Obsahuje celou škálu vitaminů nenasycených mastných kyselin aminokyseliny
a fosfolipidy i proteiny. Je doslova energetickou bombou a pomáhá regenerovat vyživovat a posilovat pleť čímž jí navrací mladistvý vzhled.

Pravý kaviár se vyrábí z jiker jeseterovitých ryb ale ten nejkvalitnější a nejchutnější pochází z vyzy velké největší sladkovodní jeseterovité ryby planety a je považován za opravdovou světovou lahůdku. Největším zdrojem pravého kaviáru je Černé Kaspické Azovské a Jaderské moře.


Řada Planet Spa s výtažky z černého kaviáru vás zavede do světa luxusních lázní aniž byste musela opustit pohodlí domova. Obnovující pleťový hydratační krém s výtažky z černého kaviáru redukuje viditelnost vrásek dodává pleti obnovený a mladistvý vzhled. Obnovující péče o oční okolí s výtažky z černého kaviáru hydratuje pleť v očním okolí a zlepšuje její pružnost.


Tři z vás můžete vyhrát obnovující pleťový hydratační krém a obnovující péči o oční okolí Avon Planet Spa s černým kaviárem.


Soutěž probíhá od 20. dubna do 4. května 2014.

 

Datum ukončení soutěže: 4.5.2014

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace