Soutěžte o exkluzivní výživu pro klouby ORTHO 3000 v hodnotě 1000 Kč! - www.ezdrav.cz

Soutěžte o exkluzivní výživu pro klouby ORTHO 3000 v hodnotě 1000 Kč! - www.ezdrav.cz

Soutěžte s námi o balíčky špičkových kloubních doplňků stravy Ortho 3000. Tuto řadu kloubních přípravků doporučuje lékař hokejové reprezentace MUDr. Radomír Holibka Ph.D. a ucelenou kloubní řadu používají i naši hokejoví reprezentanti! ORTHO 3000 napomáhá zejména normální funkci kloubů šlach a celého pohybového ústrojí.
Soutěž běží od 9.4. 2014 do 11.5 2014. Pro možnost výhry stačí souhlasit s pravidly soutěže a správně odpovědět na všechny tři otázky. Odpovědi najdete v článcích na webu eZDRAV.cz. Třem vylosovaným výhercům zašleme po skončení soutěže ceny.

Pro první tři výherce je připravena výhra v podobě doplňku stravy Ortho 3000 180 kapslí v ceně 1000 kč!!!


Přípravek obsahuje unikátní ORTHO COMPLEX se speciálním složením v jednom přípravku pro Váš komfort a pohodlí a jako první volba z doplňků pro aktivní životní styl. ORTHO COMPLEX pro maximální účinnost vhodně kombinuje vysoce sofistikované a maximálně kvalitní složky: kyselinu hyaluronovou ve formě hyaluronátu hydrolyzovaný kolagen glukosamin chondroitin MSM a extrakt z boswellia serrata spolu s extraktem pepře černého který specifickým mechanismem pozitivně ovlivňuje všechny ostatní složky a ingredience v pečlivě vyváženém komplexu.
Doporučené denní dávkování: 1-2 tablety 1-3 x denně

Aktivní látky: kolagenní hydrolyzát glukosamin sulfát chondroitin sulfát extrakt boswelia serrata hyaluronát sodný MSM metylsulfonylmetan extrakt pepře černého.

Účinnost kloubní výživy
Kloubní výživa ve formě doplňků stravy má výrazné protizánětlivé účinky. Umožňuje chrupavce a dalším pojivovým tkáním opětovné navození rovnováhy mezi degradačními a reparačními procesy a tím i jejich obnovu. –Pomáhá proti bolesti kloubů napravuje funkčnost a –zlepšuje celkovou stabilitu. Potlačuje pocit ztuhlosti a přispívá k normální tvorbě pojivových tkání. Pomáhá nejen při regeneraci a ochraně kloubů ale i vazů svalů a šlach.

Jak fungují potravinové doplňky
V případě postižení kloubních chrupavek dochází nejprve k postižení buněk chrupavky tedy chondrocytů. Tyto buňky jsou velmi labilní a i relativně malé nepříznivé popudy způsobují změny v jejich charakteru. Vlivem opotřebení či poškození tyto buňky nestačí na obnovovací činnost a začnou vytvářet látky které jsou pro funkci kloubní chrupavky nevhodné.

Potravinové doplňky obsahují komplexní složení zahrnující kombinaci kvalitních látek chondroitinu glukosaminu hydrolyzátu kolagenu kyselinu hyaluronovou a vitamin C. V chrupavce tak napomáhá obnovit jí vlastní zdravé prostředí. Dochází k masivní syntéze kolagenu II. a tím k opětovnému růstu chrupavky. Díky chondroitin sulfátu doplňky stravy napomáhají v chrupavce zadržovat vodu a tím zlepšuje její pružnost.

Produkce kolagenu a regenerace tkání částečně funguje i bez takového zásahu ale při pravidelném příjmu účinných látek mohou tyto procesy probíhat uspořádanějším organizovanějším a tak i rychlejším způsobem.

 

Datum ukončení soutěže: 11.5.2014

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace