S Continental AG na finále 2014 FIFA World Cup BrasilTM   do Rio de Janeira - www.continental.cz

S Continental AG na finále 2014 FIFA World Cup BrasilTM do Rio de Janeira - www.continental.cz

Chcete zažít finálovou atmosféru na vlastní kůži? Navštivte v termínu od 24. 3. do 16. 4. 2014 webové stránky www.contifotbal.cz zaregistrujte se a čekejte na soutěžní otázku. Na základě úplné registrace a správně zvolené odpovědi postoupíte do dalšího kola. Poté sledujte internetové stránky www.continental.cz a hlídejte si svůj e-mail protože finálová soutěžní otázka Vám bude 17. 4. 2014 zaslána právě elektronickou poštou. Následně rozhodne rychlost a správnost. Vyhrají totiž první dva soutěžící kteří bezchybně odpovědí na finálovou otázku.

Continental dlouhodobě podporuje mistrovský fotbal a jako jediný výrobce pneumatik získal možnost stát se oficiálním sponzorem 2014 FIFA World Cup BrasilTM. Na dva šťastné výherce čekají dnes již obtížně sehnatelné lístky na finále Mistroství světa ve fotbale 2014 konající se 13. 7. 2014 v Rio de Janeiru včetně doprovodného programu i jedinečných zážitků.

 

Datum ukončení soutěže: 16.4.2014

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace