Soutěž s kosmetikou Dermacol Enja o 100.000 korun!

Soutěž s kosmetikou Dermacol Enja o 100.000 korun!

Soutěžte s kosmetikou Dermacol řady Enja pro odstranění celulitidy, zeštíhlení a celkové zpěvnění těla. Staňte se Enja Woman a vyhrajte až 100.000 korun!

Dermacol hledá svou ENJA WOMAN. Hledá mezi svými spotřebitelkami. Dermacol hledá právě Vás! Každá žena se trápí nějakými nedokonalostmi svého těla, ale pravdou je, že každá žena je krásná tak, jak se cítí, a jak jí její sebevědomí dovolí. Dermacol hledá ženu, která miluje značku ENJA a dokáže svůj vztah k ní vyjádřit. Taková žena je sebevědomá a krásná právě proto, že zná své přednosti, umí je vyzdvihnout a v boji s nedokonalostmi našla svého spojence. Právě taková žena se stane ENJA WOMAN!

Od 1. 3. do 15. 5. 2009 se můžete zapojit do unikátního projektu „Hledá Vás“. Na www.hledavas.cz si můžete vytvořit svůj vlastní profil a zapojit se tak do soutěže. Kreativitě se meze nekladou. Videa, zvukové nahrávky, fotky i Vaše příběhy můžou pobavit, poradit a vyhrát. Jedinou podmínkou je vyjádření Vašeho vztahu ke značce ENJA. Můžete vymyslet příběh, kde sehraje hlavní roli Váš oblíbený přípravek ENJA nebo natočit video, kde ukážete jak správně přípravek používat... cokoli, co Vás napadne. Čím zábavnější a zajímavější bude Váš příspěvek, tím více hlasů můžete nasbírat. Získá-li Váš profil dostatečný počet hlasů, postupujete do finále, z něhož porota, v čele se současnou tváří řady ENJA Alicí Bendovou, vybere tři nejlepší, které budou odměněny.

 

Datum ukončení soutěže: 15.5.2009

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace