Soutěž o novou multifunkční troubu Whirpool - www.webozdravi.cz

Soutěž o novou multifunkční troubu Whirpool - www.webozdravi.cz

Máte rádi zdravý způsob vaření? Mezi takové patří vaření v páře. To mimo jiné nabízí nová multifunkční mikrovlnná trouba JQ 276 BL.

Má elektronické ovládání. Nabízí i unikátní technologii 6. Smysl - speciální senzor vyhodnotí hmotnost pokrmu a automaticky nastaví správný čas i ostatní parametry přípravy aby byl výsledek vždy perfektní.


Kromě mikrovlnného ohřevu s 3D distribucí mikrovln který zabezpečuje rovnoměrné proudění energie a ohřev disponuje též funkcí gril. Mezi velmi oblíbené patří též zmíněné vaření v páře. Vaření v páře patří k nejšetrnějším způsobům přípravy jídla. Není třeba používat žádné další tuky je zachována skvělá chuť i nutriční hodnoty potravin.


Pro pečení je ideální funkce Crisp která zabezpečí upečení pokrmů do křupava shora i odspodu úplně stejně jako při tradičním pečení ale za podstatně kratší čas. Pokrm se při použití funkce Crisp se speciální pánví která je dodávána v rámci příslušenství nevysouší a zůstává šťavnatý.

Díky funkci Bread Defrost si můžete rychle pochutnat na lahodném pečivu které je po rozmrazení stejně měkké a křupavé jako čerstvě upečené. Bread Defrost kombinuje rychlost funkce Jet Defrost pro superrychlé rozmrazování s exkluzivní technologií Crisp™.

Trouba má též speciální nepřilnavou povrchovou úpravu Magic Clean která umožňuje zároveň velmi snadnou údržbu. Není potřeba používat žádné agresivní prostředky vnitřní stěny nových multifunkčních mikrovlnných trub Whirlpool jednoduše a rychle omyjete vlhkou houbičkou.


Více informací o multifunkčních troubách Whirlpool a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.whirlpool.cz.


Jeden z vás může vyhrát multifunkční mikrovlnnou troubu JQ 276 BL.

 

Datum ukončení soutěže: 16.4.2014

Kategorie: Bílá technika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace