Fotosoutěž Mazlíček roku - www.mazlicekroku.cz

Fotosoutěž Mazlíček roku - www.mazlicekroku.cz

Fotosoutěž 'Mazlíček roku” je soutěž o nejhezčího domácího mazlíčka. Na www.mazlicekroku.cz uvidíte ty nejhezčí fotografie psů koček či jiných domácích zvířátek.

Pravidla soutěže jsou jednoduchá stačí se jen zaregistrovat pomocí jednoduchého 'mazlík” profilu anebo se přihlásit přes facebook. Následně do soutěže vložíte fotografii svého domácího mazlíčka a zábava může začít.

V soutěži je mnoho způsobů jak získávat hlasy pro svého zvířecího favorita tak to nezapomeňte řádně prozkoumat. Určitě byste neměli podcenit sílu premium účtu VIP odznáčků či barevného rámečku.

Hraje se o prestižní titul 'Mazlíček roku” a další skvělé ceny luxusní tablet Lenovo našlápnutý fotoaparát Cannon chytrý telefon Samsung stylová trika s motivem soutěže a kila pamlsků které potěší všechny zvířecí gurmány.

Zúčastnit soutěže se může každý tak neváhejte ani vteřinu a přihlašte svého domácího mazlíčka protože 'Česko hledá Mazlíčka roku”!

 

Datum ukončení soutěže: 17.12.2014

Kategorie: Elektronika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace