Staňte se nejsympatičtější nevěstou roku 2014 a vyhrajte organizaci své svatby zdarma! - www.vse-o-svatbe.cz

Staňte se nejsympatičtější nevěstou roku 2014 a vyhrajte organizaci své svatby zdarma! - www.vse-o-svatbe.cz

Vdáváte se v roce 2014? Přihlaste se do soutěže o Nejsympatičtější nevěstu roku 2014 a vyhrajte koordinaci své svatby zdarma! Pošlete svou fotografii na naše Facebookové stránky a sbírejte liky. 12 nevěst které dosáhnou největšího počtu liků do 15. 3. 2013 postupují do finále kde je čeká proměna v nevěstu.

Součástí proměny bude zkouška svatebních šatů účesu i líčení. Pak bude následovat focení profesionálním fotografem v historických prostorách Slavkovského zámku. Z dalšího kola hlasování o nejsympatičtější proměněnou finalistku vzejde 1. 5. vítězka která získá organizaci své svatby svatebními koordinátorkami zdarma!

Jak na to? Pouze nahrajte jakoukoli svou fotografii do zpráv Facebookového profilu Vše o svatbě s krátkým popisem o sobě. My ji publikujeme a pak už je to na Vás. Fotografii sdílejte a propagujte aby získala co nejvíce liků!
Podrobný postup soutěže najdete zde: www.vse-o-svatbe.cz/nr2014

Hodně štěstí!

 

Datum ukončení soutěže: 15.3.2014

Kategorie: Zážitky & dovolená


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace