Soutěž o novou řadu nářadí My First Fiskars pro děti - www.mezizenami.cz

Soutěž o novou řadu nářadí My First Fiskars pro děti - www.mezizenami.cz

Pomáhají vám rády vaše děti při práci na zahradě? Pořidte jim novou řadu dětského zahradního náčiní od Fiskars. Jak je u Fiskars zvykem důraz je kladen samozřejmě především na bezpečnost a vysoké standardy kvality.

Řada My First Fiskars ® je výsledkem dvouleté práce oddělení Fiskars pro výzkum a vývoj založené přímo na kontaktu s dětmi s jediným cílem zajistit dokonalou spokojenost našich ratolestí. Tvar rozměry použitý materiál barvy a hlavně design úchytů a rukojetí všechny tyto vlastnosti byly upraveny a zlepšeny dle zpětné vazby dětí a četných pokusů přímo v terénu. K dispozici je barevné náčiní pro práci na zahradě ve všech ročních obdobích.

Kufřík My First Fiskars

Součástmi kufříku se sadou nářadí My First Fiskars® jsou dvě lopatky „pila' pro tvorbu řádek na sazenice nebo řezání sněhu či písku a štětec to vše zajišťuje nekonečné možnosti pro kreativní děti při práci na zahradě. Oblý design rukojeti je speciálně navržen tak aby poskytl dětem spoustu možností uchopení a je doplněn neklouzavým materiálem který zajišťuje že nářadí se dobře drží v ruce. Samotný kufřík může sloužit jednak jako praktické přenosné úložiště na všechny nástroje nebo jako nádoba. Její černé víko můžete zase použít jako podložku pro sezení čí klečení nebo v zimě na sněhu na sjíždění kopců.
My First Fiskars kufřík
My First Fiskars kufřík


My First Fiskars s dlouhými násadami

My First Fiskars® obsahuje také čtyři druhy nářadí lopatu rýč hrábě na listí a koště s dlouhými násadami vyrobenými z hliníku oblými oranžovými rukojeťmi a robustními pracovními hlavami z polypropylenového plastu. U nářadí určeného ke kopání jsou ještě hlavy vyztužené skelnými vlákny a v ohybné části acetalovým termoplastem POM pro větší flexibilitu.
My Forst Fiskars nářadí s dlouhými násadami
My Forst Fiskars nářadí s dlouhými násadami



Veškeré nářadí My First Fiskars® má CE certifikát což zaručuje že je vyrobeno v souladu se základními požadavky příslušných směrnic Evropského společenství.



Více informací najdete na www.fiskars.cz.

Tři z vás můžete vyhrát My First Fiskars nářadí s dlouhými rukojeťmi.

Soutěž probíhá od 23. února do 9. března 2014.

Chcete soutěžit o Fiskars zahradní nůžky? Zkuste štěstí zde.

 

Datum ukončení soutěže: 9.3.2014

Kategorie: Pro děti & kočárky & výbava


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace