Valentýnská soutěž o luxusní šaty ze ZOOTU - www.mezizenami.cz

Valentýnská soutěž o luxusní šaty ze ZOOTU - www.mezizenami.cz

Pátek čtrnáctého v tomto měsíci je zamilovaný. A která z nás by nechtěla k příležitosti Valentýna vyhrát luxusní šaty které se hodí jak na ples tak na romantickou večeři?

Společně s e-shopem ZOOT.cz jsme pro vás připravili soutěž o troje společenské šaty za které byste jinak zaplatila 2 299 Kč.


Little Mistress
Little Mistress

Róba od britské značky Little Mistress je elegantní a zároveň sexy. V krémovém svršku budete něžnost sama a černá sukně vaše nohy prodlouží do nekonečna. Šaty mají odhalená ramena a holá záda a snad nemusíme vysvětlovat jak svůdně takový střih bude působit na vaše okolí.


ZOOT.cz je internetový obchod s módou a home designem. Nabízí více než 250 značek z celého světa a udává tak módní trendy v České republice. Zakládá si na férové a přátelské komunikaci se zákazníky. Veškeré zboží má ZOOT.cz skladem takže dodání je zpravidla do druhého pracovního dne. Při nákupu nad 1000 Kč máte navíc dopravu po celé ČR zdarma.

E-shop ZOOT.cz staví po celé ČR výdejny radosti do kterých si můžete objednat tolik kousků kolik se vám jich na stránkách líbí. Na výdejním místě si ve zkušební kabince vše pohodlně vyzkoušíte prohlédnete a nakonec zaplatíte jen to co doopravdy chcete.

Více informací i odpověď na soutěžní otázku naleznete na adrese www.zoot.cz.


Tři z vás můžete vyhrát elegantní róbu Little Mistres.

 

Datum ukončení soutěže: 28.2.2014

Kategorie: Oblečení


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace