Soutěž se společností Apacer o power banky B120 - eu.apacer.com

Soutěž se společností Apacer o power banky B120 - eu.apacer.com

Přinášíme vám další z řady soutěží o atraktivní ceny jež nadchnou nejen počítačové geeky a jimiž odměňujeme ty nejkreativnější z vás. Tentokrát magazín PC World ve spolupráci se společností Apacer inovativním výrobcem paměťových produktů vyhlašuje soutěž o dvě power banky Apacer Power Bank B120 jež na cestách vzpruží váš vybitý smartphone či tablet a to hned několikrát!

Odvětví mobilních zařízení za poslední roky neuvěřitelně posílilo systematicky zatlačuje do ústraní divizi osobních počítačů a zařízení vysokým tempem zvyšují výpočetní výkon i funkcionalitu. Kde však smartphony tablety a další mobilní produkty pokulhávají je stále výdrž při běhu na baterii. Výrobci mají svázané ruce tlačí je poptávka po zařízeních tenkých jako žiletka což se projevuje na nedostatečné kapacitě vestavěných akumulátorů.

Uživatelé si již zvykli své elektronické miláčky denně zapojovat do zásuvky ale jak problém řešit na cestách či v přírodě kde je o zásuvky jak známo nouze? Pakliže se nechcete spoléhat na řešení například v podobě přenosných solárních panelů můžete vsadit právě na některou z power bank krabiček nabitých energií které dovedou až několikanásobně prodloužit běh vaší kapesní elektroniky.

 

Datum ukončení soutěže: 9.2.2014

Kategorie: Elektronika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace