Soutěž o konopné přípravky CutisHelp na lupénku - www.webozdravi.cz

Soutěž o konopné přípravky CutisHelp na lupénku - www.webozdravi.cz

Trápí vás lupénka? Pak jistě oceníte přípravky konopné kosmetiky CutisHelp na lupénku.
CutisHelp LUPÉNKA konopná mast

CutisHelp Lupénka konopná mast
CutisHelp Lupénka konopná mast
Ulevuje od nepříjemných kožních projevů a napomáhá udržovat dobrý stav a vzhled postižené kůže. Jevysoce účinná pro zklidnění a regeneraci kůže při projevech lupénky; vhodná pro intenzivní ošetření během noci a celodenně doporučena při zhoršených stavech. Pomáhá pokožku vyhlazovat a dodává kožním buňkám zejména zárodečné vrstvě potřebnou výživu pro jejich správný vývoj a funkce. Příjemně zvláčňuje kůži a pomáhá rychleji zacelit bolestivé praskliny. Vytváří na pokožce příjemný film který podporuje její přirozenou hydrataci a obnovu ochranné kožní bariéry.URČENO I PRO DĚTI TĚHOTNÉ A KOJÍCÍ ŽENY.


CutisHelp LUPÉNKA konopný krém

CutisHelpLupénka konopný krém
CutisHelpLupénka konopný krém
Ulevuje od nepříjemných kožních projevů a napomáhá udržovat dobrý stav a vzhled postižené kůže. Vysoce účinný přípravek lehčí konzistence pro zklidnění a regeneraci kůže při projevech lupénky. Je určený pro aplikaci zejména během dne; nezanechává na pokožce mastný film a nešpiní oděv. Napomáhá pokožku vyhlazovat a je vhodný pro pravidelné udržování klidového stádia onemocnění. Příjemně hydratuje a také dodává kožním buňkám především v zárodečné vrstvě výživu pro jejich správný vývoj a funkce. Doporučená prodejní cena: 209 Kč.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.cutishelp.cz.

Tři z vás můžete vyhrát balíček CutisHelp na lupénku.

 

Datum ukončení soutěže: 22.12.2013

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace