Soutěž o vysoušeč vlasů Philips ProCare  - www.mezizenami.cz

Soutěž o vysoušeč vlasů Philips ProCare - www.mezizenami.cz

Pro krásné vlasy děláme divy. Jak ale dosáhnout doma perfektního účesu aniž bychom vlasy zbytečně zatěžovali nebo dokonce poničili? Philips představuje přístroje ProCare s jejichž pomocí vytvoříte požadovaný účes s maximální péčí a obavy z možného poškození vlasů tak můžete hodit za hlavu.

Už jsme vám představili žehličku na vlasy Philips ProCare Sonic a kónickou kulmu Philips ProCare. Dalšími vychytávkami jsou:

Foukací kulma Philips ProCare HP8656

Přináší hned několik technologií chránících vlasy. Zatímco EHDTM zajišťuje rovnoměrnou distribuci tepla technologie ThermoProtect zaručuje rychlé vysoušení při konstantní teplotě a poskytuje vlasům dokonalejší ochranu před přehřátím. Vše doplňuje i možnost volby ze tří nastavitelných teplot a rychlostí.

Foukací kulma
Foukací kulma Philips ProCare


Vysoušeč vlasů Philips ProCare HP8260



S technologií ThermoProtect zajišťuje vlasům maximální péči. Unikátní sensor měří vlhkost vlasů při vysoušení a podle ní automaticky nastavuje teplotu vysoušení. Tím chrání vlasy před přehříváním a minimalizuje jejich poškození příliš horkým vzduchem. Ionizační technologii zamezuje poletování vlasů a přispívá k jejich lesku.
Vysoušeč vlasů ProCare
Vysoušeč vlasů Philips ProCare



Více informací a nápovědu najdete na www.philips.cz.


Zapojte se do naší soutěže a máte šanci vyhrát jeden ze tří vysoušečů vlasů Philips ProCare HP8260.

 

Datum ukončení soutěže: 29.12.2013

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace