HRAJTE SE SPOLEČNOSTÍ CONTINENTAL O ZÁJEZD NA FIFA 2014 V BRAZILSKÉM RIO DE JANEIRO - www.conti-online.com

HRAJTE SE SPOLEČNOSTÍ CONTINENTAL O ZÁJEZD NA FIFA 2014 V BRAZILSKÉM RIO DE JANEIRO - www.conti-online.com

Koncern Continental AG vyvinul pro podporu sponzoringu MS ve fotbale FIFA 2014 jedinečnou hru ContiRioKick v rámci níž může každý soutěžit o VIP zájezd na fotbalové mistrovství světa FIFA 2014 v brazilském Rio de Janeiro včetně ubytování letenek a vstupenek na stadion. Jednomu z fanoušků na Slovensku se již nyní podařilo získat dva lístky na zápas přímo v Brazílii.

Continental AG jako oficiální sponzor mistrovství připravil hru pro mobilní telefony s platformami iOS i Android. Princip spočívá v nahrávání virtuálních fotbalových přihrávek mezi známými a kamarády ale i ostatními účastníky zapojenými do hry které nalezne hráč pomocí funkce „radar'. Ta zobrazuje 11 spoluhráčů z blízkého okolí. Přihrávku lze do 90 sekund od jejího přijetí buď vrátit zpět stejnému hráči nebo přeposlat na dalšího vytvářet tak řetězce přihrávek a sbírat bonusové body. Ty je možno získat i za „speciální přihrávky například do cizích zemí nebo pozváním přátel do hry.
Každý hráč se musí na startu zaregistrovat pomocí volitelných údajů nebo facebookového profilu. Hraje se v měsíčních kolech a vždy na začátku nového měsíce se všechny dosažené body a úspěchy nulují. Každý měsíc se tedy rovná nové šanci pro všechny. Prvních 11 hráčů s nejvyšším skóre se automaticky kvalifikuje do slosování o ceny. Navíc je náhodně vybráno dalších 11 hráčů s nižším skóre kteří budou do slosování také zařazeni.

Mezi hlavní ceny patří:
- VIP zájezd pro dvě osoby do Brazílie na vybraný zápas MS včetně ubytování letenek a vstupenek na stadion
- Oficiální míč MS 2014 adidas Brazuca
- Prémiové pneumatiky Continental
- Další Continental 2014 FIFA World Cup reklamní předměty tašky čepice apod.

Hra probíhá od července 2013 do května 2014. Více informací naleznete na www.conti-online.cz. Aplikaci najdete zde: ContiRioKick pro Android ContiRioKick pro iOS.

 

Datum ukončení soutěže: 31.5.2014

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace