Velká vánoční soutěž o ceny v hodnotě 40 tisíc korun  - www.kulturniservispuls.cz

Velká vánoční soutěž o ceny v hodnotě 40 tisíc korun - www.kulturniservispuls.cz

Pomozte nám najít nemocné a handicapované děti kterým nezisková organizace Splněné dětské přání umožní prožít jejich sny! Zapojte se do velké vánoční soutěže a vyhrajte některou z hodnotných cen.

Co pro to musíte udělat?
Máte-li doma dítě které je jakkoli nemocné nebo handicapované napište nám jaké má přání po kterém touží. Mělo by se jednat o zážitek setkání se známou osobností zkrátka vše co jakkoli souvisí s kulturou. Podpoříte-li přání daného dítěte i obrázkem který samo namaluje zvyšujete šanci na výhru.

A pokud děti nemáte nezoufejte. Stačí když nám dáte tip na rodinu která nemocné či handicapované děti má a budete do soutěže zařazeni rovněž! Napište nám v tomto případě co nejvíce informací - jméno a příjmení rodičů jméno dítětě a jakým onemocněním trpí jaký má sen který by si přálo splnit či s jakou známou osobností by se chtělo seznámit. Nezapomeňte uvést i město kde rodina žije a kontaktní spojení telefon a e-mail na rodiče.

Přání dětí jejich výtvory a tipy na rodiny posílejte do 30. prosince 2013 na e-mail info@splnene-prani.cz nebo poštovní adresu Splněné dětské přání Tréglova 794/4 PSČ 152 00 Praha 5. Vyhlášení výsledků najdete na Silvestra 31. 12. 2013 na portálu Kulturní servis Puls.

 

Datum ukončení soutěže: 30.12.2013

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace