Soutěž o pečené čaje - www.mezizenami.cz

Soutěž o pečené čaje - www.mezizenami.cz

V chladném počasí si každý rád pochutná na teplém čaji. Pečený čaj je složen z čerstvého ovoce a vybraného koření které umocňuje jeho výbornou chuť. Vyrábí se na základě originální receptury využívající metody pečení k uvolnění chuti z ovoce které díky tomu lehce zkaramelizuje a dodává pečenému čaji jedinečnou chuť a přirozené zabarvení.



Po jeho vypití na si můžete vychutnat lahodné kousky ovoce jako odměnu nakonec.

Pečený čaj respektuje zásady zdravého životního stylu a proto neobsahuje umělá barviva aromatické látky ani konzervanty. V zimním období se koncentrát jednoduše zalije 250ml 300ml horké vody.

Můžete se rozhodnout pro jednoporcovou lahvičku
a vyzkoušení nebo jako malou pozornost pro vaše nejbližší. K dispozici jsou také trojbalení jednoporcových čajů v různých příchutích které mohou posloužit jako originální dárek. Teď před Vánocemi můžete podarovat své blízké speciálním vánočním balením.

Uvidíte že po ochutnání pečeného čaje si ho zamilujete. Proto je tu pro vás i velké ekonomické balení dodávané na trh s obyčejným cukrem nebo s fruktózou přírodním cukrem.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.pecenecaje.cz.

Tři z vás můžete vyhrát balíček pečených čajů.

 

Datum ukončení soutěže: 18.12.2013

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace