„Až vyrostu budu…

„Až vyrostu budu…

Už se vám děti svěřily čím budou až vyrostou? Budete mít doma pilota nebo fotbalistu paní učitelku nebo spíše princeznu? Pochlubte se nám. Poproste vaše děti či vnoučata aby nám namalovaly čím chtějí být až vyrostou. Co se týče formátu barevnosti kreslicích potřeb necháme to pouze na vás a dětech fantazii se meze nekladou. Jsme zvědaví jaké jsou dětské představy o budoucnosti a jak je dokážou ztvárnit.

Obrázky posílejte buď poštou na adresu www.vseovitaminud.cz Třeboňská 4 140 00 Praha nebo malířská dílka vyfoťte zde prosím pozor na kvalitu a pošlete v elektronické podobě na e-mailovou adresu info@vseovitaminud.cz. Pokud nám vaše ratolest přidá k obrázku i krátký popisek budeme moc rádi a paní primářce Janě Čepové to pomůže při rozhodování a k vybrání toho nejhezčího „budoucího portrétu'. Dopisy a e-maily s tematikou „Až vyrostu budu…' posílejte do 22. 11. u dopisů rozhoduje datum doručení na výše uvedenou adresu. Potom bude mít paní primářka týden na hodnocení. V pátek 29. 11. zde vyhlásíme výsledky a také uveřejníme ty nejhezčí obrázky i s popisky.

A o co vlastně soutěžíte? Z obrázků které obdržíme do pátku 22. 11. vybereme pět nejhezčích a nejoriginálnějších a jejich majitelé získají balíček složený z praktického milkshakeru barevného bločku s obrázkem kravičky a balení pastelek.

 

Datum ukončení soutěže: 22.11.2013

Kategorie: Pro děti & kočárky & výbava


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace