Soutěž o tři stylové party kabelky ze ZOOT.cz - www.mezizenami.cz

Soutěž o tři stylové party kabelky ze ZOOT.cz - www.mezizenami.cz

Tak už se nám bohužel ochladilo a ze šatníku začínáme lovit zimní kousky. Brzy budou Vánoce a čekají nás večírky plesy a party. Právě teď je tedy ideální doba na vyladění šatníku. Cokoliv co se alespoň trochu třpytí je povoleno. Pokud chcete oživit váš styl soutěžte s námi o tři stylové kabelky ze ZOOT.cz.

ZOOT.cz je online obchod s módou a home dekorem který má na skladě více než 50 tisíc kousků a vybrat si můžete z více než 250 značek. Denně přináší nové kolekce a úlovky dne za bezkonkurenční ceny což je ideální příležitost právě pro ty kteří si chtějí zakoupit stylový kousek za pár korun. Objednané zboží si můžete vyzkoušet a vyzvednout ještě ten den ve Výdejně radosti. Pokud vám kousky nesedí můžete je do 90 dnů vrátit bez udání důvodu.

Jedním z brandů které ZOOT exkluzivně dováží do Čech je španělská značka Victoria Delef. Ideální výběr pro ženu která chce být sexy a sleduje módní trendy. Navíc tato značka myslí na budoucí nevěsty a každoročně pro ně navrhuje novou kolekci. Zde se opravdu potvrzuje pravidlo kvalita za rozumnou cenu.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.zoot.cz/vydejni-misto/

Tři z vás můžou vyhrát jednu ze tří kabelek v hodnotě 999 Kč.

Soutěž probíhá od 13. do 27. listopadu 2013.

 

Datum ukončení soutěže: 27.11.2013

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace