Soutěž o sladké vánoční překvapení od Hariba - www.mezizenami.cz

Soutěž o sladké vánoční překvapení od Hariba - www.mezizenami.cz

Každý rok přicházejí pro mnohé a zejména ty nejmenší nejkrásnější svátky v roce Vánoce. A stejně tak většina domácností začíná řešit co by nemělo chybět na svátečním stole. Vedle vánočního cukroví a jiných tradičních delikates tak jistě každý ocení kvalitní cukrovinky.

Před Vánocemi se děti těší na nadílku od Mikuláše. Přemýšlíte čím naplníte punčošky pro své blízké?

Společnost HARIBO připravila limitovanou vánoční edici produktů která umocní kouzelnou atmosféru Vánoc. Milovníci HARIBO bonbonků mohou ochutnat například výběr nejoblíbenějších produktů - HARIBO Christmas HARIBO Gummi Gaudi nebo sváteční balení Zlatých medvídků HARIBO Weihnachts-Bären či HARIBO Weihnachts-Goldbären.


Bonbony HARIBO Weihnachts-Goldbären a HARIBO Weihnachts-Bären zajímavé variace na téma klasické figurky „Zlatého medvídka'- stále nejoblíbenější produkt sortimentu HARIBO svátečně oblékly vánoční kabát s medvídkem se Santovou čepičkou.

Dárkové balení HARIBO Gummi Gaudi je plné překvapení které v sobě skrývá široký výběr bonbonů Happy Cola Kinder Schnuller Saft-Goldbären Goldbären Roulette Fruchtgummi Rollen Roulette Cola Rollen Phantasia a Pasta Frutta.

Vánoční limitovanou edici stylově doplní dvě stě padesáti gramové balení HARIBO Christmas které obsahuje osmnáct mini pytlíčků s bonbony ve tvaru vánočních motivů které potěší při mikulášské nadílce krásně se budou ale vyjímat i naaranžované na vánočním stromečku či v misce s cukrovím.


Malým stejně jako dospělým zpříjemní čekání na letošní cukroví limitovaná edice vánočních HARIBO produktů!



Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.haribo.cz

Tři z vás můžete vyhrát balíček HARIBO!

Soutěž probíhá od 10. do 24. listopadu 2013.

 

Datum ukončení soutěže: 24.11.2013

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace