Soutěž o žehličku Philips ProCare Sonic - www.mezizenami.cz

Soutěž o žehličku Philips ProCare Sonic - www.mezizenami.cz

Krásné vlasy jsou chloubou každé ženy. Vyjadřují životní styl i módní trendy. Jak ale dosáhnout doma perfektního hladkého účesu aniž bychom vlasy zbytečně zatěžovali nebo dokonce poničili?

Žehlička Philips ProCare Sonic HP8349 s okamžitým ohřevem využívá tři nejnovější technologie. TempPrecision přináší žehlení při stabilnější a proto šetrnější teplotě. Vlasy tak zůstávají hebké a lesklejší než kdykoliv předtím. Keramické destičky s EHDTM technologií eliminují přítomnost horkých míst a udržují vlasy zdravé a technologie sonických vibrací přináší skvělé výsledky v kratším čase.

Vytvořte si trendy účes u vás doma!

Ať už je vám blízký romantický styl či raději volíte spíše sportovní vlnám se rozhodně nevyhýbejte a užijte si tento aktuální vlasový trend naplno a bez obav. Andy Uffels kadeřník mezinárodních akcí a umělecký ředitel oddělení péče o vlasy společnosti Philips vybírá z aktuálních trendů tento účes si můžete vytvořit doma a zároveň pečovat o své vlasy. Více tipů je k dispozici na www.philips.cz/e/pece-o-vlasy/


Zapojte se do naší soutěže a pokud správně odpovíte a budete mít štěstí při losování máte šanci vyhrát jednu ze tří žehliček na vlasy Philips ProCare HP8349.

Nápovědu hledejte na www.philips.cz.

Soutěž probíhá od 3. do 17. listopadu 2013.

 

Datum ukončení soutěže: 17.11.2013

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace