Soutěž o vstupenky na velkolepou lední show Peter Pan

Soutěž o vstupenky na velkolepou lední show Peter Pan

Znáte postavu Petera Pana – chlapce, který nechtěl nikdy dospět a zažíval neobyčejná dobrodružství ve fiktivní Zemi Nezemi?

Znáte postavu Petera Pana – chlapce, který nechtěl nikdy dospět a zažíval neobyčejná dobrodružství ve fiktivní Zemi Nezemi?

Určitě se vám bude líbit Peter Pan On Ice. Úchvatná britská adaptace světoznámé pohádky v podání ruských krasobruslařských šampiónů slaví od své premiéry v roce 2011 obrovské úspěchy po celém světě. Teď poprvé přijíždí okouzlit i české diváky! Od 15. do 17. listopadu bude k vidění na šesti představeních v Praze, Brně a Ostravě!
Peter Pan
Peter Pan



Země - Nezemě vám otevře pohádkovou náruč plnou víl, divoženek, bludiček, skřítků, rarášků, duchů, ale také pirátů a indiánů ve strhujícím reji piruet, skoků a postav vznášejících se v prostoru jako ve snu. Roztáhne se před vámi opona a pohltí vás říše tajemné fantazie dětství s bohatou výpravou a zářivými kostýmy.
Peter Pan

Postava Petera Pana je dílem skotského dramatika a spisovatele Jamese Matthewa Barrieho. Poprvé se objevila již v roce 1902 v knize pro dospělé Malý bílý pták. Klasickou podobu dílo dostalo o dva roky později v divadelní hře a v roce 1911 bylo rozšířeno a publikováno knižně. Petr Pan si záhy získal milióny srdcí nejen dětí, ale i dospělých na obou stranách Atlantiku, dočkal se televizního muzikálu a mnohokrát byl zfilmován.

Vůbec poprvé však nyní můžete vidět tento fascinující pohádkový příběh, který okouzluje čtenáře a filmové diváky již po generace, na ledě! Autorem dechberoucí choreografie, která nešetří náročnými tanečními figurami i akrobatickými prvky, je Caverliere Giuseppe Arena, který byl podepsán i pod zahajovacím ceremoniálem XX. zimních olympijských her v roce 2006 v italském Turíně.

Nenechte si ujít tento neopakovatelný zážitek a vraťte se s Peterem Panem do říše snů a dobrodružného dětství!

Navíc oproti jiným obdobným akcím nabízí pořadatelé Peter Pan On Ice zvýhodněné vstupné pro děti, a to již od 245 korun.

Více informací najdete na www.ticketart.cz


Peter Pan On Ice v České republice:

15.11. pátek BRNO Kajot Aréna, od 15 a 19 hodin
16.11. sobota PRAHA Tipsport Aréna, od 14 a 18 hodin
17.11. neděle OSTRAVA Zimní stadion Sareza, od 14 a 18 hodin.

Odpověď na soutěžní otázku najdete na www.bestproduction.cz

Tři z vás můžou vyhrát dvě vstupenky na Peter Pan On Ice v Praze.

 

Datum ukončení soutěže: 27.10.2013

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace