Mega soutěž o zdravotní online monitoring na rok zdarma! Ušetřete až 12 000 Kč a hlídejte si své zdr

Mega soutěž o zdravotní online monitoring na rok zdarma! Ušetřete až 12 000 Kč a hlídejte si své zdr

Soutěžte s námi o roční monitoring vašich zdravotních funkcí zcela zdarma! Získejte domů jedinečný přístroj od společnosti MDT, který vám umožní měřit své tělesné hodnoty po celý rok zdarma a online si je vyhodnocovat! Ušetřete až 12 ooo Kč!
Jak monitoring funguje?
Diagnostický přístroj je možné používat doma bez nutnosti návštěvy lékaře a vyhodnocovat si tak svoje zdravotní hodnoty. Přístroj je velmi jednoduchý na obsluhu a funguje zcela automaticky. V balíčku obdržíte přístroj s podrobným návodem a telefonními čísly na technickou podporu, která je vám k dispozici po celou dobu monitorování. Dále tam naleznete mobilní telefon pro automatické odesílání záznamů či nabíjecí zdroj pro mobilní telefon. Kliničtí technici MDT záznamy průběžně kontrolují, v případě technických potíží vás telefonicky kontaktují a problém pomohou vyřešit.Více informací o telefomonitoringu a službách pro pacienty zde.

Soutěž běží od 20.10. 2013 do 8.12. 2013. Pro možnost výhry stačí souhlasit s pravidly soutěže a správně odpovědět na všechny tři otázky. Odpovědi najdete v článcích na webu eZDRAV.cz. Třem vylosovaným výhercům zašleme po skončení soutěže ceny.

 

Datum ukončení soutěže: 8.12.2013

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace